میوه های ماندگار |
Paper ID : 1130-NICAME1402 |
Authors: |
Amir Ali Alahdadi1, Mehrzad Montazeri1, Samira Keshmiri *2 1Educational institution of Dana sho 2Educational institution of Dana Sho |
Abstract: |
موسیلاژها موادی هستند که قدرت تشکیل ژل را دارند. این مواد معمولا در بخش های مختلف برخی گیاهان یافت می شوند. در این تحقیق با آغشته کردن سطح میوه به موسیلاژ ”دانه به” پوششی به عنوان لایه محافظ برای میوه تهیه گردید. این لایه محافظ می تواند از طریق کاهش هدرروی رطوبت و کاهش ورود اکسیژن به بافت داخلی میوه، باعث افزایش عمر نگهداری آن شود. همچنین موسیلاژ ”دانه به” دارای خاصیت ضد میکروبی است و ماندگاری بیشتری نسبت به سایر موسیلاژها دارد. ”به” میوه بومی ایران است و حدود ٪۷۰به دنیا در ایران تولید می شود. موسیلاژها موادی هستند که قدرت تشکیل ژل را دارند. این مواد معمولا در بخش های مختلف برخی گیاهان یافت می شوند. در این تحقیق با آغشته کردن سطح میوه به موسیلاژ ”دانه به” پوششی به عنوان لایه محافظ برای میوه تهیه گردید. این لایه محافظ می تواند از طریق کاهش هدرروی رطوبت و کاهش ورود اکسیژن به بافت داخلی میوه، باعث افزایش عمر نگهداری آن شود. همچنین موسیلاژ ”دانه به” دارای خاصیت ضد میکروبی است و ماندگاری بیشتری نسبت به سایر موسیلاژها دارد. ”به” میوه بومی ایران است و حدود ٪۷۰به دنیا در ایران تولید می شود. |
Keywords: |
میوه های ماندگار میوه های ماندگار میوه های ماندگار |
Status : Paper Accepted |